top of page

BBB Traject
€169 p/mnd*
Incl. EMB test

Duur: 3 mnd

Bewustwording / Bestrijden / Balanseren

Tijdens het intakegesprek van 60min draait alles om BEWUSTWORDING. Hoe kunnen we jouw klachten in verband brengen met je huidige voeding- en leefstijl? We nemen gelijk een beetje bloed af wat naar het lab wordt gestuurd voor analyse. 

Na 4 weken zijn de EMB testresultaten binnen. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag met het BESTRIJDEN van jouw klachten. Je ontvangt een uitvoerig advies op maat voorzien voeding, leefstijl en suppletie**. 

Het derde consult staat in het teken van BALANSEREN. Jouw lichaam heeft al wat tijd gehad om alle veranderingen te integreren. Waar loop je nu nog tegenaan? Welke klachten ervaar je nog wel en welke niet? Wat heb jij nodig om zelfstandig verder te kunnen werken aan een optimale gezondheid?

Als je graag verder begeleid wilt worden in jouw gezondheid is het áltijd mogelijk om na de 12 weken vervolgconsulten in te plannen. 

* De totaalprijs van het traject is €507.  Het is niet mogelijk om voortijdig met het traject te stoppen. 

**De tarieven voor het behandeltraject zijn exclusief suppletie.

Losse afspraken

Heb je een concreet vraagstuk of geen behoefte aan een EMB onderzoek? Dan kun je ook losse consulten inplannen.

Intakegesprek 60-75min - €85

Vervolgconsult 45min - €62

EMB hertest - €249

Incl. consult en advies

Alleen mogelijk na het afronden van het BBB traject

Wat is EMB?

Ik maak in de praktijk gebruik van de EMB test. Dit staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Er wordt een klein beetje bloed afgenomen waar in het lab met zowel reguliere als complementaire bril naar wordt gekeken. De test geeft inzicht in de status van jouw gezondheid en geeft informatie over onder andere jouw:

  • Vitaminen & Mineralen

  • Vetzurenbalans

  • Hormoonhuishouding

  • Neurotransmitters

  • Darmgezondheid

  • Pathogenenbelasting 

  • Stressysteem

  • Imuunsysteem

  • Detoxificatie

  • Voedselintoleranties

Disclaimer: De adviezen uit de EMB test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.

Ook ben ik geen arts en stel geen officiële diagnoses. Raadpleeg altijd je huisarts bij vragen of twijfel.

Reviews

"June is toegankelijk, doortastend en professioneel. Ze luistert echt naar wat ik de vertellen heb en neemt mijn klachten serieus. Ze is niet voor één gat te vangen en daardoor zijn we tot de kern van mijn problemen weten te komen. Door stapsgewijs aanpassingen in mijn levens- en voedingspatronen te maken, merk ik dat ik helderder ben, meer energie heb en beter in mijn vel zit."

Manou

Reviews
bottom of page